• Speel- en snuffelgroep

   Wanneer het kennismakingsgesprek voor beide positief is verlopen en we besloten hebben dat uw hond mee mag gaan in de speel- en snuffelgroep kom ik uw hond op de afgesproken dag en tijd ophalen met de hondenuitlaat bus. De groepen worden opgehaald tussen 09:30 en 10:30 en tussen 12:30 en 13:30.  

  De bus is ingericht met aparte benches met antislipmatten zodat alle honden een zo'n comfortabel mogelijke reis zullen hebben. 
  Natuurlijk is er daarbij nagedacht over de veiligheid en is de bus voorzien van een elektrische dakventilator en is er altijd een EHBO-kit aanwezig. 

  Nadat de hele groep opgehaald is zitten alle honden te popelen om naar de eindbestemming te gaan, namelijk het speel-en snuffelveld.
  Best buddy hondenuitlaatservice heeft beschikking over een eigen grote omheinde speelweide aan huis. De honden hebben hier ruim 1.500 m2 de ruimte om heerlijk te rennen, spelen en snuffelen en hun behoeften te doen. 
  Ook kan de weide gemakkelijk in twee gedeeltes verdeeld worden, mocht het nodig blijken om groepen even te splitsen. 

  Tijdens het spelen zal ik continu aanwezig zijn om toezicht te houden, het spel van de honden in goede banen te leiden en natuurlijk ook om samen met de honden te spelen en knuffelen. 
  De weide is voorzien van een binnenruimte waar puppy's en oudere honden even lekker tot rust kunnen komen en bij slecht weer is het de ideale plek om alle honden weer af te drogen voordat ze de bus weer in gaan. 
  Wij blijven minimaal 1 a 1,5 uur op het veld, zodat alle honden lekker uitgeraasd zijn en hun behoeften hebben kunnen doen. 
  Na dat uur is het weer tijd om de bus in te gaan en alle honden terug naar huis te brengen waar ze allemaal moe en voldaan in hun eigen mand zullen ploffen, wachtend op uw thuiskomst. De honden zullen gemiddeld 2,5 à 3 uur van huis zijn. 

  Wanneer uw hond voor de eerste keer mee geweest is met de roedel geef ik u naderhand uitgebreid verslag van hoe het is verlopen. 
  Ook probeer ik altijd leuke foto's en filmpjes te maken zodat u kan zien hoe het uw maatje vergaat tijdens het spelen met zijn vriendjes. 
  Deze foto's en filmpjes zijn terug te vinden op de Facebook pagina van Best Buddy Hondenuitlaatservice. 

  Om de veiligheid van alle honden te waarborgen zijn sommige hondenrassen helaas uitgesloten voor de speel- en snuffelgroepen. Deze zijn natuurlijk wel van harte welkom bij de individuele wandelingen. De lijst van deze rassen kunt u terug vinden in de algemene voorwaarden.
  Om de roedels zo stabiel en rustig mogelijk te houden  gaat de voorkeur uit dat de honden op vaste dagen mee gaan met de uitlaatservice. Aangezien dat helaas niet altijd haalbaar is, is het mogelijk uw hond aan te melden voor wisselende dagen of incidentele wandelingen. 


  De beschikbare dagen dat de honden mee kunnen gaan met de uitlaatservice zijn op dit moment op dinsdag, donderdag en zaterdag. Wellicht zijn de andere dagen in de toekomst ook mogelijk.