• Natuurlijk wilt u weten aan wie u uw hond toe gaat vertrouwen dus bij deze stellen wij ons graag aan u voor.
  Wanneer u interesse heeft om uw hond mee te laten gaan met onze hondenuitlaatservice kom ik natuurlijk langs voor een uitgebreide kennismaking. 

 • Mandy

  Mijn naam is Mandy van Esch en op het moment van schrijven 31 jaar oud. 
  Mijn hele leven staat grotendeels in het teken van dieren. Daarom sta ik ook te popelen om samen met uw hond er elke keer weer een gezellige dag van te maken, samen met de andere honden. 
  Ik ben dus diegene die de orde mag bewaren in de groepen en op pad gaat tijdens de individuele wandelingen. 

  Hopelijk tot gauw !

 • Marly

  Hoi toekomstige vriendjes en vriendinnetjes,
  Mijn naam is Marly. Ik ben een golden retriever van bijna 2 jaar oud.
  Ik vind het heerlijk om samen met andere honden te rennen, spelen en te snuffelen. Ook ben ik dol op zwemmen. Als het warm is zet het vrouwtje het hondenzwembad op. Ik ben verder erg sociaal en heb super veel zin om samen met jou te gaan spelen, want ook ik zou regelmatig mee mogen rennen in de speel- en snuffelgroepen. 

  Zie ik je snel? 

 • Persoonlijke aandacht voor iedere hond is mijn streven

 • Mijn naam is Mandy van Esch. Ik woon samen met mijn vriend en golden retriever Marly in Boekel. 
  Als klein meisje was ik al gek op dieren. Jarenlang heb ik gezeurd bij mijn ouders voor een eigen hond of paard, maar nooit werd het werkelijkheid. Ik was daarom hele dagen te vinden op de manege en probeerde altijd bij honden van andere mensen te zijn. 
  Ik ben nu nog steeds zo'n persoon die blij word als er een hond aanwezig wanneer ik ergens kom, maar dat terzijde. 
  Toen ik op mezelf ging wonen kon ik ook niet wachten om dan eindelijk een leuke pup te zoeken. Het werd een bordercollie en noemde hem Bailey. Wat begon als een grote droom eindigde helaas heel anders dan gehoopt. Door een genetische fout en een slechte start bij de fokker hadden enkele pups waaronder Bailey angstagressie ontwikkeld. Een zware tijd en veel verdriet, maar toch had ik hem voor geen goud willen missen.
  Ook heeft hij me veel kennis over hondengedrag meegegeven en ben ik door hem begonnen met dierenfotografie. 
  Na Bailey waren we al snel toe aan een volgende hond en kwamen we uit bij een fijne fokker waar we Marly kochten. Een wereld van verschil en een geweldig lieve, sociale, eigenwijze en speelse hond.
  Werken met dieren was altijd hetgeen waarvan ik droomde en in combinatie met mijn fotografie werd Best Buddy Dierenfotografie geboren. Door het gedrag van de honden te bestuderen en hier op in te spelen probeer ik de honden zo vast te leggen zoals ze zijn. Vooral in de weekenden ben ik druk met het fotograferen van alle knappe viervoeters. Dus mocht u interesse hebben in een mooie foto van jouw hond in de studio of buiten bent u ook van harte welkom. 

  Na de verhuizing naar Boekel waar we genoeg ruimte hebben rondom het huis kwam het idee om het werken met honden nog verder uit te gaan breiden. Onze golden retriever vind het heerlijk samen met andere honden te dollen en spelen, dus het idee van een hondenuitlaatservice ontstond. 
  Na mijn vriend te hebben overtuigd, zijn we het terrein en de bus klaar gaan maken en ben ik de opleiding gediplomeerd hondenuitlaatservice gaan volgen bij de Martin Gaus Academie. Hier kwamen o.a. rassenkennis, gedragsherkenning en EHBO aan bod. Deze opleiding hoop ik 9 november met succes af te ronden.
  Vanaf 4 november 2019 gaan we starten en hoop ik, samen met Marly, hier iedere keer een klein feestje te kunnen maken zodat alle honden weer moe en voldaan naar huis kunnen gaan.