• Puppytijd

  Wat is er nu leuker dan de puppytijd van je hond?

  Dat jonge lieve koppie, de onbezorgdheid en onhandigheid van zo'n pup maken ze onweerstaanbaar. 
  Naast deze voordelen neemt het ook behoorlijk wat tijd in beslag en blijkt het vaak moeilijk een hondenuitlaatservice te vinden voor een pup. 
  Niet alle uitlaatservices kunnen pups meenemen, omdat zij de pups tussendoor niet genoeg rust kunnen bieden die ze op die jonge leeftijd toch echt wel nodig hebben. 
  Bij Best Buddy hondenuitlaatservice heb ik de mogelijkheid uw pup wel mee te nemen. Natuurlijk kunt u kiezen voor een individuele wandeling die volledig kan worden aangepast op uw pup, maar ik heb ook de mogelijkheid pups mee te nemen met de groep.
  Totdat de pup alle entingen gehad heeft kan deze alleen individueel mee. 
  Wanner de pup oud genoeg is voor de groep zal hij bij voorkeur geplaatst worden in groepen met de minder 'lompe' honden, maar ook heb ik de mogelijkheid het veld in twee gedeeltes te splitsen zodat alle honden zich op hun eigen manier uit kunnen leven. 
  Daarnaast heb ik een binnenverblijf tot mijn beschikking met benches waar ik de pups even tot rust kan laten komen zodat ze niet overprikkeld raken. 

  Voor nu: geniet van je pup en wie weet zie ik jullie straks tijdens een kennismakingsgesprek. 


  De beschikbare dagen dat de honden mee kunnen gaan met de uitlaatservice zijn op dit moment alleen op dinsdag, donderdag en zaterdag. Wellicht zijn de andere dagen in de toekomst ook mogelijk.