• Kennismaking

  Wanneer u enthousiast bent geworden over Best Buddy Hondenuitlaatservice, kunt u contact met me opnemen. Wij plannen dan een geheel vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek in bij u thuis. De hond dient tijdens dit gesprek aanwezig te zijn. 
  Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we uw wensen, het karakter, de gezondheid, het gedrag en de eventuele andere bijzonderheden van uw hond aan de hand van een vragenlijst. 
  Vervolgens zal ik mijn werkwijze verder aan u toelichten en zullen we de algemene voorwaarden en het sleutelcontract bespreken. 

  Na het gesprek gaan we met de hond naar buiten om een kijkje te nemen bij de bus zodat uw hond hier alvast aan kan wennen en is er de mogelijkheid samen een kleine wandeling te maken zodat ik uw hond buiten ook al een beetje heb leren kennen. 

  Wanneer we er samen overeen zijn dat uw hond mee kan met de groep of individueel spreken we de eerste datum af dat ik uw hond op kom halen. 
  Tijdens deze eerste wandeling observeer ik uw hond en kijk of deze in de juiste groep is geplaatst. Mocht dit niet het geval zijn kijken we naar een passende oplossing voor een andere groep. 
  Na deze proefwandeling neem ik telefonisch contact met u op over het verloop van de eerste keer en nemen we een beslissing of uw hond geschikt is om mee te gaan met de roedel of individueel.