• Best Buddy Fotografie

  Nadat wij een pup kochten in 2014 en deze veelvuldig werd vastgelegd met mijn simpele fototoestel of telefoon ontstond het idee om meer te gaan met fotograferen. Aangezien ik altijd met dieren wilde werken leek me dat een unieke kans om me dan te gaan verdiepen in de dierenfotografie.
  Na veelvuldig oefenen op onze bordercollie Bailey, die overigens het ultieme fotomodel bleek, het volgen van meerdere workshops ontstond in 2015 Best Buddy Dierenfotografie.
  Iets waar ik nu in de jaren hard aan heb gewerkt en door mijn perfectionisme steeds beter in wil worden. Ik werk op locatie, maar ben ook in het bezit van een eigen studio waardoor ik veel variatie kan brengen in mijn beelden en wat het werk juist zo leuk maakt.

  Mocht je meer willen zien van mijn werk of interesse hebben om een fotoshoot te boeken kan dat via de site:
  www.bestbuddydierenfotografie.nl
  Ook ben ik op facebook te vinden waar regelmatig nieuwe foto’s worden gepost: www.facebook.com/bestbuddydierenfotografie

  En natuurlijk heb ik voor mijn lieve hondenvriendjes en vriendinnetjes die op regelmatige basis mee gaan met de uitlaatservice een mooie aanbieding.
  Speciaal voor jullie 20% korting op een shoot op locatie of in de studio.
  Dus wie weet hangt er ineens een mooie foto van jullie aan de muur als ik jullie thuis op kom halen, dat zou toch gaaf zijn?!